Over mij

 

Mijn interessegebiedenLid van

VBVD Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten
Diëtisten Netwerk Kempen
Belgische Massage Federatie


Waarom dieetkunde

Voeding heeft een stevige impact op ons lichaam en onze geest. We eten niet alleen om in leven te blijven, maar ook om te genieten. Helaas kunnen we onszelf ook op een verkeerde manier voeden en daarvan de gevolgen voelen. Erfelijke belasting, organen die niet optimaal functioneren: het zit ingewikkeld in elkaar.

Omdat ik daar het fijne van wilde weten en deze kennis graag deel heb ik in 2019 mijn bachelorsdiploma Voedings- en Dieetkunde behaald. Tijdens stageperiodes, extra workshops en opleidingen ontdekte ik waar mijn interessegebieden liggen.
Klik hier voor meer info

Vooral de intuïtief eten-methode heeft voor mij de puzzel compleet gemaakt omdat je er terug mee naar je lichaam leert luisteren, in plaats van naar opgelegde regeltjes van buitenaf. Het geeft rust in je hoofd en maakt je onafhankelijk van anderen.
Klik hier voor meer info.

Waarom massage en stress counseling

Wanneer je een goede massage krijgt, maakt je lichaam dezelfde stoffen aan die een geluksgevoel oproepen als wanneer je een stuk chocolade eet. Het grote voordeel bij een massage is, dat dit gevoel veel langer nazindert. Je huid en spieren zijn beter doorbloed, je bent helemaal ontspannen, slaapt beter en hoeft je niet schuldig te voelen. Je komt terug in contact met je eigen lichaam en leert ervan te houden zoals het is. Ook stress counseling kan je ondersteunen in je zoektocht naar balans. Chronische stress kan er immers voor zorgen dat hormonale processen in het lichaam weerstand bieden tegen jouw inspanningen om af te slanken.

 

Consultaties


Je kan bij mij terecht in de Groepspraktijk te Dessel. Regio Geel kom ik aan huis en kan je ook een afspraak maken in de gloednieuwe groepspraktijk JIJ waar ik samenwerk met collega diëtiste en coach Lieselot Wouters.

We bekijken eerst jouw situatie, je eet- en leefpatroon en gaan samen stap voor stap veranderingen aanbrengen.

Tarieven
1e consult 60 minuten 60 €
2e consult 45 minuten 45 €
opvolgconsulten 30 minuten 30 €
workshops 1u/2u 10 €/20 € pp.
ontspanningsmassage 25 minuten/50 minuten 25 €/50 €